Undgå indbrud med kameraovervågning og alarm

Kameraovervågning

Du kan minimere risikoen for indbrud markant, hvis du får installeret kameraovervågning og alarm i din bolig. Begge dele er nemlig med til at gøre livet surt for indbrudstyvene, så for det meste vil de opgive deres planer, når de opdager denne sikkerhed.

Danmark har i flere år haft en kedelig rekord, som det land med flest indbrud i Europa. Det er derfor en rigtig fornuftig ide med sikring af boligen. Tendensen er dog så småt begyndt at vende, og de sidste par år har der været en smule færre indbrud.

Mange eksperter mener, at dette skyldes vi danskere er blevet bedre til at sikre vores boliger med diverse alarmsystemer og god overvågning.

Kameraovervågning skræmmer indbrudstyvene væk

Når indbrudstyvene er ude i området for at planlægge indbruddet, så kigger de på de forskellige boliger. De kigger både efter de steder med mange værdier, men bestemt også efter hvor godt boligerne er sikret.

For dem er det ren og skær forretning, så de vælger det nemmeste sted med flest værdier. Kan tyvene se din overvågning eller alarm, så er det et kæmpe minus for dem. De vil gøre rigtigt meget for at undgå dit hus, når de har opdaget dette.

Har du meget dyre designermøbler, lamper eller andet af høj værdi, så kan det dog godt være, at de alligevel vælger indbruddet hos dig. En ting er dog sikkert, risikoen er langt lavere når du har sikret dit hus.

Desuden hænger tingene ofte sammen, så folk med overvågning også har andre former for sikkerhed. Det kan være GPS sporing, særlig mærkning af inventar eller røgkanoner mv. Indbrudstyvene er professionelle i deres branche, så de kender godt til hvilke folk, som typisk gør noget ud af sikkerheden.

En alarm kan muligvis gøre din forsikring billigere

Mange forsikringsselskaber giver rabat på indboforsikringen, hvis du anskaffer dig en alarm til boligen. Det kan derfor være med til at betale en stor del af udgifterne til alarmen, hvilket er værd at huske på.

Samtidig har politikerne netop vedtaget, at håndværkerfradraget også skal omfatte installation af tyverialarmer i hjemmet. Du kan derfor både få rabatten på forsikringen og få et skattefradrag på installationen.

Derudover er alarmsystemer og overvågning faldet meget i pris de seneste år, da den teknologiske udvikling har gjort produkterne både bedre og billigere.

Der er derfor alt mulig god grund til at sikre sin bolig, det har nemlig aldrig været mere effektivt og billigere end i dag.

Uforpligtende tilbud på alarm og overvågning

Der er desuden stor konkurrence på markedet for sikring af hjemmet, hvilket også er med til at holde priserne nede. Du kan med fordel indhente flere tilbud, da det er både nemt og hurtigt.

På denne måde sikrer du, at du får den bedste pris på din alarm og overvågning. Der findes flere portaler på nettet, hvor du hurtigt kan indhente 3 uforpligtende tilbud.

Benytter du dig af denne mulighed, så finder du hurtigt ud det rigtige prisleje. Desuden kan du bruge tilbuddene til at handle med et bestemt firma, hvis du ønsker de skal sikre din bolig. Der er nemlig stor chance for, at de vil matche dit tilbud.

Der er ingen undskyldninger for ikke at komme i gang med sikringen af hjemmet, nu det er så nemt og billigt. Du vil ærgre dig meget, hvis du får indbrud inden du har fået installeret disse sikkerhedssystemer.

Det er også vigtigt at huske på, at indbrud kan være en stor psykisk belastning for hele familien. Nogle bliver aldrig i stand til at føle sig trygge igen, når der har været fremmede inde i boligen på denne måde. Man tænker altid det sker for naboen, men det kan også ske for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.