Skal det nye hus være arkitekttegnet?

Moderne arkitekttegnet hus

9 måneder siden |  0 comments  |  Bolig

Inden I skal tage stilling til, hvorvidt jeres nye drømmehus skal være arkitekttegnet, skal I naturligvis være nået frem til beslutningen om, at I gerne vil have bygget jeres eget hus. Der er rigtig mange argumenter, der taler for denne beslutning. Hvis I er i markedet efter et nyt sted at bo, så kan I naturligvis vælge at købe et allerede eksisterende hus. Ofte har det dog den ulempe, at I skal gå på kompromis med nogle af jeres ønsker og behov. Vælger I derimod et byggeri, hvor I får bygget jeres helt eget arkitekttegnet hus, så kan I selv være med til at bestemme, hvordan det nye hus skal se ud, hvor mange rum der skal være osv. Og vælger I det arkitekttegnede hus, så er mulighederne for at opfylde jeres ønsker omfattende. Der er rigtig mange grunde til, at det arkitekttegnede hus er det bedste valg.

Gode grunde til at vælge det arkitekttegnede hus:

  • Den første grund er, at hvis I sammenligner kvadratmeterprisen for et typehus med kvadratmeterprisen på et arkitekttegnet hus, så er den næsten altid den samme, når først huset står helt færdigt. Det ser måske ikke sådan ud, når I undersøger markedet på byggeri, men langt de fleste foretager så mange tilvalg til typehuset i forbindelse med indretning, materialer og så videre, at prisen i den sidste ende bliver langt højere end udgangspunktet

  • En anden grund er, at det arkitekttegnede hus bliver jeres helt unikke bolig, hvor alt er tegnet ud fra jeres ønsker både i forhold til funktionalitet og udseende. Arkitekten vil lytte til jer og tilpasse tegningerne, så det passer til jeres familie.

  • Det arkitekttegnede hus bliver tegnet, så det passer til grunden og beliggenheden. Det betyder, at det falder bedre ind i omgivelserne, og at der bliver taget udgangspunkt i både udsigten, omgivelserne og grundens særpræg.

  • En arkitekt har en faglighed og æstetisk sans, som vil påvirke, hvordan jeres nye hus kommer til at se ud. Og denne faglighed er i sig selv et kvalitetstempel. I vil opleve, at de materialer arkitekten anbefaler, vil være gode valg, som passer sammen, og som tager hensyn til at skabe mindst mulig efterfølgende vedligeholdelse af huset. Samtidig vil arkitekten sørge for, at boligen er tidssvarende, og at alle kvadratmeter udnyttes bedst muligt.

  • Selv om I ikke skal bygge nyt hus for at sælge det igen lige med det samme, så er et af argumenterne for at få en arkitekt med ind over byggeriet, at udbudsprisen på jeres hus bliver højere, når der står i salgsopstillingen, at huset er arkitekttegnet. Det er med andre ord et rigtigt godt salgsargument, og ikke nok med det, det arkitekttegnede hus er som regel også nemmere at sælge.


Uanset om I skal bygge nyt hus eller sommerhus, så kan virksomheder som f.eks. Skanlux hjælpe jer, når I vælger at bygge arkitekttegnet hus. Virksomheder af denne type vil føre jer hele vejen gennem processen, og I kan trygt lade alle jeres ideer få frit spil, så drømmehuset bliver helt præcis, som I ønsker det.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få en god tømrer til at udskifte dine vinduer

Det er bestemt ikke nemt selv at skifte sine vinduer, da det er en håndværksmæssig svær opgaver med mange potentielle risici. Derfor anbefaler alle eksperter også, at man får en dygtig tømrer til at skifte vinduerne. Brug gerne en lokal tømrer, så hv...

Read More...

3 tips til hjemmet, du måske ikke kendte

Der kommer hele tiden nye måder at ”opgradere” hjemmet på – hvad end det er med nye, fine former for indretning, med nye, smarte gadgets eller noget helt tredje. Går du meget op i dit hjem, og hvordan der ser ud, e...

Read More...

3 ukendte veje til at gøre hverdagen nemmere

For mange mennesker gælder det, at hverdagen ofte kan blive travl og hektisk, og at det hurtigt kan blive svært at finde overskud til at få alle hverdagens forskellige pligter overstået. Det kan være enormt svært a...

Read More...