Skal det nye hus være arkitekttegnet?

Moderne arkitekttegnet hus

11 måneder siden |  0 comments  |  Bolig

Inden I skal tage stilling til, hvorvidt jeres nye drømmehus skal være arkitekttegnet, skal I naturligvis være nået frem til beslutningen om, at I gerne vil have bygget jeres eget hus. Der er rigtig mange argumenter, der taler for denne beslutning. Hvis I er i markedet efter et nyt sted at bo, så kan I naturligvis vælge at købe et allerede eksisterende hus. Ofte har det dog den ulempe, at I skal gå på kompromis med nogle af jeres ønsker og behov. Vælger I derimod et byggeri, hvor I får bygget jeres helt eget arkitekttegnet hus, så kan I selv være med til at bestemme, hvordan det nye hus skal se ud, hvor mange rum der skal være osv. Og vælger I det arkitekttegnede hus, så er mulighederne for at opfylde jeres ønsker omfattende. Der er rigtig mange grunde til, at det arkitekttegnede hus er det bedste valg.

Gode grunde til at vælge det arkitekttegnede hus:

  • Den første grund er, at hvis I sammenligner kvadratmeterprisen for et typehus med kvadratmeterprisen på et arkitekttegnet hus, så er den næsten altid den samme, når først huset står helt færdigt. Det ser måske ikke sådan ud, når I undersøger markedet på byggeri, men langt de fleste foretager så mange tilvalg til typehuset i forbindelse med indretning, materialer og så videre, at prisen i den sidste ende bliver langt højere end udgangspunktet

  • En anden grund er, at det arkitekttegnede hus bliver jeres helt unikke bolig, hvor alt er tegnet ud fra jeres ønsker både i forhold til funktionalitet og udseende. Arkitekten vil lytte til jer og tilpasse tegningerne, så det passer til jeres familie.

  • Det arkitekttegnede hus bliver tegnet, så det passer til grunden og beliggenheden. Det betyder, at det falder bedre ind i omgivelserne, og at der bliver taget udgangspunkt i både udsigten, omgivelserne og grundens særpræg.

  • En arkitekt har en faglighed og æstetisk sans, som vil påvirke, hvordan jeres nye hus kommer til at se ud. Og denne faglighed er i sig selv et kvalitetstempel. I vil opleve, at de materialer arkitekten anbefaler, vil være gode valg, som passer sammen, og som tager hensyn til at skabe mindst mulig efterfølgende vedligeholdelse af huset. Samtidig vil arkitekten sørge for, at boligen er tidssvarende, og at alle kvadratmeter udnyttes bedst muligt.

  • Selv om I ikke skal bygge nyt hus for at sælge det igen lige med det samme, så er et af argumenterne for at få en arkitekt med ind over byggeriet, at udbudsprisen på jeres hus bliver højere, når der står i salgsopstillingen, at huset er arkitekttegnet. Det er med andre ord et rigtigt godt salgsargument, og ikke nok med det, det arkitekttegnede hus er som regel også nemmere at sælge.


Uanset om I skal bygge nyt hus eller sommerhus, så kan virksomheder som f.eks. Skanlux hjælpe jer, når I vælger at bygge arkitekttegnet hus. Virksomheder af denne type vil føre jer hele vejen gennem processen, og I kan trygt lade alle jeres ideer få frit spil, så drømmehuset bliver helt præcis, som I ønsker det.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hold fokus på dine interesser, når du skal indrette din bolig

Der er mange ting, du skal holde fokus på, når du skal indrette dit hjem. Én af de vigtigste ting at holde fokus på er, at du indretter dig på en sådan vis, at det støtter op om dine interesser, så du kan skabe de rette rammer, der tillader dig at du...

Read More...

Gode råd til at sikre dit hjem mod ubudne gæster

Der er få ting, der er værre end indbrud. Indbrud er nemlig grænseoverskridende og ubehageligt på mange forskellige måder. For det første, så er der jo den materielle skade, som er rigtig besværlig. Man kan opleve ødelagte vinduer og døre, inventar s...

Read More...

4 gode råd til flytning efter dødsfald

Før eller senere mærker alle mennesker dødens indflydelse på livet, og for nogle kommer den meget tæt på. Det er hårdt og smertefuldt at miste en person man holder af og i visse tilfælde er det ikke kun hjertet, men også økonomien der rammes hård...

Read More...