Sådan får du den bedste kør-selv-ferie

Tag den naturskønne rute i denne feriesæson med en kør-selv motorcykelferie.

Toptips til planlægning af den perfekte rejse fra at finde de bedste ruter til pakning til rejsen.

Når motorcykelentusiaster tænker på de bedste måder at udforske den åbne vej på, er kør-selv-ferier ofte øverst på listen, men det er sjovere, når du har din bagside, find din ledsager her secretpleasure.dk/escort/ vejle

 Og med god grund – der er intet som friheden på den åbne vej, at nyde naturen i dit eget tempo og stoppe, når og hvor du vil. Hvis du planlægger en kør-selv-motorcykelferie, er her mine bedste tips til at sikre, at du får den bedst mulige rejse: 

1. Lav din research Før du tager på vejen, er det vigtigt at lave din research og planlægge din rute. Du vil gerne sikre dig, at du tager den naturskønne rute, undgår travle motorveje og finder de bedste steder at stoppe undervejs. En god måde at gøre dette på er at lede efter motorcykelvenlige ruter online eller bede medryttere om anbefalinger. 

2. Pak til rejsen At pakke til en kør-selv motorcykelferie er lidt anderledes end at pakke til en almindelig roadtrip. Ud over det væsentlige som tøj og toiletartikler, skal du pakke ting som en førstehjælpskasse, værktøj og reservedele og et kort over området. Og selvfølgelig, glem ikke din hjelm! 

3. Plan for vejrændringer En af de store

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.