Når børneværelset skal forvandles til et teenageværelse

teenageværelse

teenageværelse

Når børnene bliver teenagere, kan barneværelset hurtigt laves om til et fedt teenageværelse.

Der er ligeså mange forskellige teenageværelser, som der er teenagere. I dag er teenageværelset blevet en større del af teenagerens identitet fremfor bare et sted de sover og ser tv, med det sagt så vil der altid være teenagere som ikke ser deres værelse som andet end det sted.

Typisk, vil det være teenagepigerne, som går mere op i hvordan deres værelse ser ud men drengene kommer godt efter det. Særligt hvis de har specifikke hobbyer såsom fodbold, gaming – eller blot en bestemt stilart som de syntes er fede.

Alt afhængig af størrelsen på værelset, så er en lækker sovesofa altid et hit, og kan fås i flere forskellige farver og former. Er der ikke meget skabsplads i forvejen på værelset, kan du med fordel købe en sovesofa som har opbevaringsmuligheder til dyne og puder m.m. under den, så det er gemt pænt væk i det daglige.

Leg med farverne på værelset i de seneste år, har vi set hvordan de mere sarte pastelfarver og almindelige pastelfarver er vundet mere og mere ind. Det gode ved disse skønne farver er at de passer til næsten alt. Når du leder efter møbler så kig på vintage møbler, her kan du finde de skønneste farver. Som kan hjælpe med at sætte lidt liv i et ellers mere neutralt teenageværelse. Det kunne eksempelvis være en lækker velour sofa i en fed blå farve, som virkeligt kan give et royalt feel til værelset.

Hvis du har en teenager som drømmer om at rejse, så hjælp med at indrette værelset til at kunne inspirere og give barnet muligheden for at samle alle de gode rejseminder. En billedvæg, hvor egne billeder eller drømme destinationer kunne hænges op, vil være nemt og billigt at lave som et fælles projekt sammen med din teenager.

Af andet tilbehør til rejseværelset er det muligt at finde fede og lækre vintage kufferter, som kan hjælpe med at give både opbevaring med ligeledes en mere rustik følelse til rummet.

Grå, træ, metal – er noget som passer perfekt sammen, og særligt til en teenagedrengs værelse som ikke ønsker at have så mange forskellige pynte genstande. Men værelset må gerne sige være stillet, og nemt at holde. Her er det værd at nævne at vintage locker room skabene, som er store og rummelige, samtidig med at de er særdeles holdbare, vil passe perfekt ind i et teenagedrenge værelset.

Farven grå er noget der bliver set mere og mere i hjemmet men også i teenageværelset, da farven passer perfekt sammen med de sarte pink og rosa farver, som er til at finde på en del teenagepige værelser. Disse 2 farver i en kombination, giver en skøn kontrast farvemæssigt.

Men bryder også værelset op, således det bliver mere modent værelse selvom der er de sarte lyserøde farver. Til denne farve kombination, vil et rundt marmorbord, se fantastisk ud.

Eventuelt en lækker velour sofa i sart rosa, med et tilhørende marmor sofabord i kontrast til en mørkere grå farve på væggene, vil være et sikkert hit ved mange unge teenagepiger som ønsker sig luksus og et mere modent værelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.