Moderne energioptimering

energioptimeringsmuligheder

2 måneder siden |  0 comments  |  Bolig

I disse tider er der meget fokus på energioptimering, energibesparelse, miljørigtige løsninger og deslige. For den almene borger kan det være svært at gennemskue disse mange forskellige indsatsområder, og derfor ser vi her nærmere på nogle af de helt små ting og steder, hvor det er nemt at sætte ind i forhold til at energioptimere og -bespare. Der skal nemlig ikke ret meget til, før du har ændret de første adfærdsmønstre og sparet de første penge, og mange bække små gør som bekendt en stor å.

Nemme indsatsområder i hjemmet


I de fleste hjem er der rigtig mange helt små områder, hvor det er rigtig nemt at justere en lille smule og dermed spare en del penge på energiforbruget. Der hvor du skal være særligt opmærksom, er, hvis der er gamle el-installationer i dit hjem, eller hvis emner som pærer eller stikkontakter ikke har været skiftet i mange år. Har de mange år på bagen, vil de selvsagt ikke følge de miljøvenlige og energibesparende retningslinjer, som eksisterer i dag.

Et sted, hvor du kan gøre en forskel allerede i dag, er dine gamle pærer. Gå ud og invester i energibesparende pærer i stedet, og du vil hurtigt opleve, at din elregning bliver mindre. Et andet område, hvor det er særdeles fornuftigt at sætte ind, er dine stikkontakter, men her kommer de fleste af os til kort i forhold til at gøre det selv. I dette tilfælde vil det derfor være en god idé at opsøge professionel hjælp, og det kommer vi nærmere ind på herunder.

Professionel vejledning i forbindelse med energioptimering


Med mindre du selv er autoriseret elinstallatør, er der nogen, som ved meget mere om energioptimering end dig – og hvorfor ikke udnytte det?

Hos HH Installation er de eksperter i installationer, helhedsløsninger og energioptimering i private hjem og i erhvervssammenhænge. Har du derfor en idé om, at dit hjem eller din virksomhed godt kunne optimeres på energiområdet, er det fornuftigt at kontakte dem. Med deres meget brede kompetencepalette kan de nemlig både vejlede i forhold til optimeringsmuligheder og give råd om samme, ligesom de kan stå for selve den praktiske udbedring. Vil du være helt sikker på at få et kvalificeret helhedsbillede af mulighederne for energioptimering hos dig, gør de arbejdet for dig – helt fra idéplan til udførsel.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan gør du din bolig bæredygtig

Vi lever i en verden hvor der er større og større breds på miljøet, hvor indlandsisen på Grønland smelter med lynets hast og om 100 år kan vandstanden være steget med flere meter, hvilket vil føre til uforudsete konsekvenser for menneskeligheden.  Ma...

Read More...

Få styr på dit elektriske arbejde med en autoriseret elinstallatør

Det er enormt vigtigt, at dine elinstallationer er helt i orden, sikre og korrekte installerede. Det kan nemlig have afgørende betydning for brandfaren i dit hus e.l. Hvis du således er i tvivl om, om dine ældre elinstallationer stadig er sikre nok,...

Read More...

Vil du sidde godt, når du læser? Invester i en lænestol

Hvis du gerne vil sidde godt, når du skal læse, så har du op til flere muligheder. Der skal dog ikke lægges skjul på, at det er en god idé, at du vælger at investere i en lækker lænestol. Med et sådant møbel i stuen, i dit læselokale eller andet form...

Read More...