Hvem er gamestop?

Gamestop er en dansk forretning som sælger alt mellem himmel og jord til gamerværelset, du kan finde alt fra spillemaskiner, spil til de forskellige konsoller og alt til din computer. Det er en virksomhed som er meget anerkendt i Danmark og det en forretning som efterhånden har været her mange år. De havde i 2022 intet mindre end 4573 butikker rundt om i verden og det er endda uden at tælle deres mange forskellige webshop med i regnestykket.

Gamestop har dog haft en del problemer de seneste par år og det er noget som de investerer kraftigt i for at ændre. De er nemlig det man kalder for en offline forretning, det vil sige at de har været vant til at 90% af alle deres salg kom fra deres butikker, men efter internettet kom tilbage i 2000 er der offline salg kun gået ned af. Derfor har de også meddelt til deres aktionærer at de vil investere kraftigt i at få deres virksomhed vendt om til en online forretning.

Det er både noget som kræver meget tid og tager længe om at lykkes, men det er særdeles også noget som koster mange penge. De har allerede været i gang med at lukke flere af deres butikker og har åbnet nye webshops, så de er altså godt på vej der er dog lang vej endnu.

Det kan du blandt andet også se på deres aktie, den har fået nogle tæsk de seneste par år. Men hvis du tror på at de kan lykkes med at få vendt deres forretning, så er det faktisk det perfekte tidspunkt at investerer i dem nu, eftersom deres aktiekurs er meget lav.

Har du fået mere blod på tanden til at investerer dine penge i aktier? Så kan du med fordel besøge aktierdk.dk hvor vi har skrevet mere end 100 forskellige artikler om aktier vi syntes er spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.