Hvad er en indbygningshøjtaler?

indbygningshøjtaler

I dag ønsker mange god lyd, men lyden skal være usynlig. Du har en flot hvid minimalistisk stue og der er der naturligvis ikke plads til store gulv højttaler og et rack med forstærker og andet støvet udstyr.

Derfor er det godt der er kommet vellydende indbygnings højttaler som udover at være utrolig nemme at montere og er næsten usynlige, når de bliver bygget ind i et hvis loft.

Er det svært at indbygge en højttaler?

Nej heldigvis kræver det ingen tekniske kundskaber at få usynlig vellyd. Tager du et populært sæt som SPE-230BT som har det hele indbygget, der er nemlig tænkt på det hele, de har indbygget forstærker, strømforsyning og bluetooth modtager, så det eneste det kræver ved dette sæt er du kan save et hul i dit loft og sætte et stik i din almindelig 230 volts stik kontakt.

Efter installationen kan du nu nyde vellyd fra diskret højttaler direkte fra din mobil, tablet eller andre enheder med bluetooth, nemt og velspillende.

Derudover er der naturligvis også mulighed for at indbygge almindelige passive højttaler som har et diskret look, der dog kræver en forstærker, som du naturligvis kan placere efter eget ønsker, se alle indbygningshøjttaler her.

Diskrete og velspillende

I dag skal vores musik ikke afspilles fra 2 store køleskabe der fylder det halve af stuen. Nej det skal komme fra en diskret – ja nærmest usynlig lydkilde. Det kan nemt lade sig gøre med indbygnings højttaler. Hvide højttaler der placeres diskret i loftet, ja de bliver faktisk nærmest usynlige i et hvidt gips loft. De er utrolig velspillende og spiller ofte rigtig dybt da de er designet til at blive monteret i det man kalder en åben baffel, og det er lige det loftet vil virke som, ja et kæmpe kabinet om du vil. Derfor er de ikke kun diskret men også rigtig velspillende. Meget pænende end de store sort køleskabe i der plejer at stå i stuen.

Montering af indbygningshøjttaler.

Det er heldigvis nemt og bekvemt at montere indbygnings højttaler, især hvis du tænker det ind i designfasen af dit byggeri. Det eneste det kræver er at du saver et rundt hul som står under beskrivelsen til de enkelte indbygnings højttaler. Derudover kræver det at du trækker højttaler ledninger ned til et stik dåse, ofte placeres den i nærheden af stikkene til tv’et. Så kan du montere din forstærker der. Der er naturligvis også mulighed for at montere flere tilslutnings stik. Disse kabler trækkes ofte i gips væggen, en enkel og diskret løsning.

Indbygnings højttaler med bluetooth

Du står i din nye bolig, lejlighed eller hus. Stuen fyldes med vellyd fra din streaming tjeneste fra tv’et nemt, vellydene og elegant. Mens du sidder og nyder musikken i stuen, står din bedre halvdel og får lyst til at høre noget andet musik eller en podcast i køkkenet til de 2 kilo kartofler der skal skrælles, men løsningen er heldigvis enkel da du fik monteret et sæt bluetooth indbygnings højttaler med bluetooth – altså en komplet højttalerløsning med indbygget forstærker og bluetooth modtager.
Så når der mangler musik til dagen kartofler kræver det kun at du finder musikken på din mobil og trykker på play og med et er det meget hyggeligere at skrælle kartofler.

Montering af indbygnings højttaler med bluetooth

Montering af bluetooth højttaler er om muligt endnu enkeler end almindelig indbygnings højttaler som kræver forstærker. Da det eneste de kræver er et 230 volts stik og du kan blot parre dem med din tablet eller mobil og overfører din musik med bluetooth. Derudover skal du naturligvis save et hul i loftet.

Alt i alt er indbygningshøjtalere noget der er kommet for at blive, og noget du seriøst skal overveje hvis du skal lave om derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.