Hvad er den rette gulvbelægning

Der findes mange virksomheder, og gør-det-selv løsninger på markedet, hvor epoxy må anses som værende det bedste alternativ og rette gulvbelægning til de fleste opgaver.
Epoxy er en slidstærk gulvmaling til både kommercielle og industrielle gulve. Epoxy kan f.eks. med god effekt påføres over betongulve, hvilket giver gulvet en høj ydeevne og attraktiv overflade.

Epoxy Gulvbelægningsfordele

Ved at anvende en epoxybelægning på betongulve, vil man kunne få en højglans, hårdfør og langtidsholdbar overflade. Derudover er epoxy hurtigt at installere og utrolig nemme at rengøre, kontra andre gulvbelægninger. Det gør belægningen ideel til mange brugssituationer.

Følgende 8 fordele, er nogle af de vigtigste hvad angår anvendelse af epoxymaling til gulve, om det er kommercielle eller industrielle bygninger.

Let at rengøre: Efter der er pålagt Epoxy gulvbelægning på dit gulv og det er tørt, vil rengøring af gulvet være uden de store problemer. Det er derfor ideel til forretningsområder, der har strenge krav til renlighed og hygiejne.

  • Hård og langtidsholdbar overflade: Resultatet af epoxy, er en slidstærk overflade, der holder i mange år.
  • Flot og attraktivt underlag:Epoxy giver en rigtig flot overflade, hvis højglans kan tilkøbes i mange forskellige farver og stilarter. Alt fra en solid farve til dekorative mønstre i et udvalg af farver.
  • Kemisk resistent overflade: Epoxy gulvbelægning er kemisk resistent, og egner sig derfor perfekt til produktionsanlæg, lagerhuse og industrielle anlæg.
  • Øget sikkerhed: Epoxy gulvbelægningsprodukter kan forbedre sikkerheden ved at skabe skrid-, slag og brænd hæmmende underlag. Derudover kan højglansen fra gulvbelægningen også forbedre lysstyrken i et arbejdsområde med op til 300%.
  • Klar markering af trafik- og arbejdsområder: Ved at benytte forskellige farver samtidigt, kan der nemt defineres sikkerhedszoner, gaffeltrucks zoner og andre arbejdsområder.
  • Miljøvenlig gulvløsning: Epoxy er en miljøvenlig gulvbelægning til virksomheder, der er interesserede i at vælge “grønne” alternativer.
  • Hurtig og overskuelig installation: Epoxy er selvnivellerende produkt. Det betyder at erfarne fagfolk kan installere et epoxy gulv hurtigt – selv over r gamle betongulve.

Er du på udkig efter en industriel løsning, kan Vesla.dk helt klart anbefales, som faktisk også har en ”gør-det-selv” webshop til private, der ønsker at pålægge deres egen epoxy gulvmaling.

Klik for: Epoxymaling til gulv til private

Eller

 Klik for: Epoxy gulve til industri og erhverv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.