Hvad er den rette gulvbelægning

2 måneder siden |  0 comments  |  Bolig

Der findes mange virksomheder, og gør-det-selv løsninger på markedet, hvor epoxy må anses som værende det bedste alternativ og rette gulvbelægning til de fleste opgaver.
Epoxy er en slidstærk gulvmaling til både kommercielle og industrielle gulve. Epoxy kan f.eks. med god effekt påføres over betongulve, hvilket giver gulvet en høj ydeevne og attraktiv overflade.

Epoxy Gulvbelægningsfordele


Ved at anvende en epoxybelægning på betongulve, vil man kunne få en højglans, hårdfør og langtidsholdbar overflade. Derudover er epoxy hurtigt at installere og utrolig nemme at rengøre, kontra andre gulvbelægninger. Det gør belægningen ideel til mange brugssituationer.

Følgende 8 fordele, er nogle af de vigtigste hvad angår anvendelse af epoxymaling til gulve, om det er kommercielle eller industrielle bygninger.

Let at rengøre: Efter der er pålagt Epoxy gulvbelægning på dit gulv og det er tørt, vil rengøring af gulvet være uden de store problemer. Det er derfor ideel til forretningsområder, der har strenge krav til renlighed og hygiejne.

  • Hård og langtidsholdbar overflade: Resultatet af epoxy, er en slidstærk overflade, der holder i mange år.

  • Flot og attraktivt underlag:Epoxy giver en rigtig flot overflade, hvis højglans kan tilkøbes i mange forskellige farver og stilarter. Alt fra en solid farve til dekorative mønstre i et udvalg af farver.

  • Kemisk resistent overflade: Epoxy gulvbelægning er kemisk resistent, og egner sig derfor perfekt til produktionsanlæg, lagerhuse og industrielle anlæg.

  • Øget sikkerhed: Epoxy gulvbelægningsprodukter kan forbedre sikkerheden ved at skabe skrid-, slag og brænd hæmmende underlag. Derudover kan højglansen fra gulvbelægningen også forbedre lysstyrken i et arbejdsområde med op til 300%.

  • Klar markering af trafik- og arbejdsområder: Ved at benytte forskellige farver samtidigt, kan der nemt defineres sikkerhedszoner, gaffeltrucks zoner og andre arbejdsområder.

  • Miljøvenlig gulvløsning: Epoxy er en miljøvenlig gulvbelægning til virksomheder, der er interesserede i at vælge "grønne" alternativer.

  • Hurtig og overskuelig installation: Epoxy er selvnivellerende produkt. Det betyder at erfarne fagfolk kan installere et epoxy gulv hurtigt – selv over r gamle betongulve.


Er du på udkig efter en industriel løsning, kan Vesla.dk helt klart anbefales, som faktisk også har en ”gør-det-selv” webshop til private, der ønsker at pålægge deres egen epoxy gulvmaling.

Klik for: Epoxymaling til gulv til private

Eller

 Klik for: Epoxy gulve til industri og erhverv

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

4 tips til en hyggelig aften med kæresten

Der er god grund til at gøre hvad I kan, for at holde liv i parforholdet. Dette indebærer dog at investere noget tid i projektet, hvilket uden tvivl er noget, der betaler sig i det lange løb. Ved at gøre alt hvad der nu kan gøres, vil fremtidens prob...

Read More...

Gode råd til renovering

Drømmer du om at renovere dit hjem? Så er der er par råd til, hvordan du får det bedste resultat. Lav et ordentligt forarbejde Inden du begynder at nedrive vægge og male væggene i nye farver, så sørg for at få dannet et ordentligt overblik inden...

Read More...

Inspiration til indretning af hjemmekontoret

Flere danskere ønsker i den grad at have muligheden for at arbejde hjemmefra. For at opnå en tilfredsstillende arbejdsindsats, når du arbejder hjemme, er det essentielt, at hjemmekontoret er funktionelt. Samtidig skal det have et personligt præg, så...

Read More...