Guide til at lave bålmad

Når det gælder mad til lejrbål, er der et par ting, du skal huske på. Først og fremmest skal du vælge mad, der tilberedes jævnt og ikke klistrer fast på risten eller panden. For det andet er det vigtigt at have et udvalg af madvarer, så alle kan finde noget, de kan lide. Og til sidst må du ikke glemme s’mores!

En af de nemmeste og mest populære madvarer til lejrbål er hotdogs. De tilberedes hurtigt og jævnt, og der er ikke brug for tallerkener eller redskaber – du skal bare stikke dem på et spyd og grille løs. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du prøve at pakke din hotdog ind i bacon, inden du steger den – det er lækkert!

En anden god mulighed er foliepakker.  De er perfekte til at tilberede en række forskellige slags kød, grøntsager og endda desserter. Du skal blot lægge dine ingredienser i folien, lukke den og tilberede dem over ilden. Foliepakker er også fantastiske, fordi de kan tilpasses til alles smag.

Hvis du er på udkig efter noget lidt mere fyldigt, er sandwiches til lejrbål altid et hit. Mulighederne er uendelige – vælg bare dit yndlingsbrød, tilsæt noget kød og ost, og grill, indtil brødet er ristet, og osten er smeltet. Mums!

For dem, der kan lide at slikke lidt mere, er s’mores et must-have. Grahamkiks, chokoladestænger og skumfiduser er alt, hvad du har brug for til denne klassiske godbid. Du skal bare riste dine skumfiduser  over ilden og smør dem mellem chokolade og kiks. Lækkert!

Så der har du det – et par ideer til mad til lejrbålet, der helt sikkert vil behage alle. Husk bare at være sikker, når du laver mad over åben ild, og hav det sjovt!

Vil du gerne lave mere mad i det fri, kan du også finde måltidskasser til 4 personer med fokus på grillmad eller lignende. Så kan du få leveret alt det mad, du har brug for, hjem til døren, samtidig med at du kan lave maden på den måde, som du har lyst til. Om det så er over bål eller andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.