Gode råd til dit nye badeværelse

nyt-badeværelse

5 måneder siden |  0 comments  |  Bolig

Et nyt badeværelse er en større investering, da det er et af de dyreste rum i boligen. Det er dog vigtigt med et velfungerende og korrekt udført badeværelse, da det ellers kan få alvorlige konsekvenser for din bolig.

Her i artiklen har vi kigget nærmere på, hvad du skal huske, når du skal have lavet et nyt badeværelse.

Opdeling af bad og toilet


Det første du skal overveje er, om du ønsker at opdele bad og toilet. Dette er meget populært i lejligheder i de større byer, hvor kvadratmeterpriserne er høje som f.eks. i København og på Frederiksberg.

Der er sjældent plads til to badeværelser i disse lejligheder, hvorfor en familie på en 4-5 stykker kommer til at stå i kø til badeværelset. Her kan det være en rigtigt stor hjælp, hvis du opdeler bad og toilet, hvilket bliver mere og mere populært.

Det mindsker nemlig køen betydeligt, når man ikke skal vente på dem i badet, når man skal bruge toilettet. Der er faktisk stor livskvalitet i at kunne bruge ens toilet, når man trænger til det.

Omvendt kan det nemt blive et irritationsmoment i hverdagen, hvis der hele tiden er kamp om bad og toilet. Samtidig er det ikke så dyrt at adskille disse to rum, da toilettet ikke behøver vådrumssikring.

Overvej en fuldentreprise


Der skal flere håndværkere til et nyt badeværelse, hvorfor du bør overveje en fuldentreprise. På denne måde giver du håndværkerne ansvaret for koordinering, og får en samlet pris på hele arbejdet.

Hvis du ikke får en fuldentreprise, så skal du selv hyre håndværkerne ind på de rigtige dage og få dem til at arbejde sammen. Du har brug for både en murer, vvs ‘er og tømrer til arbejdet. Det er derfor klart nemmere, hvis du f.eks. hyrer et murerfirma til hele opgaven, så står de får alt koordinering.

Skulle der gå noget galt efterfølgende, så kan du også tage kontakt til den ansvarlige på arbejdet. Du risikerer dermed ikke, at de forskellige håndværkere giver hinanden skylden for arbejdet og ikke vil anerkende deres ansvar.

Indhent flere tilbud


Det er altid en god ide at indhente flere tilbud på arbejdet, så du får den billigste pris. Da det er en stor og dyr investering, så er der ofte meget forskel på priserne.

Der findes flere portaler på nettet, hvor du kan indhente 3 uforpligtende tilbud på håndværksydelser. Du sætter simpelthen din opgave i udbyd, og så kan en stor database af håndværkere give et tilbud på opgaven.

Det tager bare 5 minutter, så det er dumt ikke at indhente disse tilbud. Du kan så enten vælge det billigste tilbud, eller du kan bruge tilbuddene til at forhandle med andre håndværkere om en billigere pris.

Det kan nemt ske du kan spare adskillige tusinde kroner ved at forhandle om prisen, så det er altså en rigtig god timeløn. Så længe du forhandler i en venlig tone og med rimelig argumenter, så bliver folk ikke sure, og det er helt normalt at forhandle om så stort et arbejde.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 Ting Ethvert Hjem Bør Have

Foråret er snart over os, og med foråret kommer også en god omgang forårsinspiration. Derfor har vi lavet en lille liste med 3 ting som ethvert hjem bør have: 1 - Et nøglebræt Der er mange der bare ligger deres nøgler det første det bedste sted, men...

Read More...

Funktionelle og minimalistiske opbevaringsløsninger

Nøgler og pung flyder på bordet, makeuppen flyder på vasken, og kludene flyder i køkkenet. Du kender formentlig til rod af den ene eller anden slags. Rod er ikke pænt, rod forårsager, at ting forsvinder, og rod stresser. Der er rigtig mange gode grun...

Read More...

Moderne energioptimering

I disse tider er der meget fokus på energioptimering, energibesparelse, miljørigtige løsninger og deslige. For den almene borger kan det være svært at gennemskue disse mange forskellige indsatsområder, og derfor ser vi her nærmere på nogle af de helt...

Read More...