Funktionelle og minimalistiske opbevaringsløsninger

roderi

Nøgler og pung flyder på bordet, makeuppen flyder på vasken, og kludene flyder i køkkenet. Du kender formentlig til rod af den ene eller anden slags. Rod er ikke pænt, rod forårsager, at ting forsvinder, og rod stresser. Der er rigtig mange gode grunde til at komme småroderiet til livs, og det findes der heldigvis nemme og pæne løsninger til.

Smart opbevaring til hele hjemmet

Nomess Copenhagen har gjort det til deres vision at skabe funktionelle og minimalistiske opbevaringsløsninger til alle de småting, der roder i det fleste hjem. Lige fra det smarte krogsystem til køkkenet til gennemsigtige makeupbokse og enkle tøjstativer til både børn og voksne.

De lækre materialer og det simple design passer perfekt ind i den nordiske indretninger. Farverne er afdæmpede, og de fleste produkter er udformet i enten træ eller metal. Rigtig mange danskere har allerede kastet deres kærlighed på produkterne, der passer så fint ind i den danske indretningsmode.

Det skal være nemt

Mantraet er, at det skal være nemt at holde orden. De små ting, der roder, gør det jo netop fordi, at det er dét, der er nemmest. Det er nemmest at smide nøglerne lige inden for døren. Det er nemmest at smide mascaraen på vasken. Og det er nemmest at kaste viskestykket henover håndtaget på skabslågen.

Der findes mange pæne løsninger på markedet, men med opbevaringsløsningerne fra Nomess får du løsninger, der også er praktiske og nemme i hverdagen.

Også selve opsætningen er nem, så du ikke skal hyre håndværkere eller kaste dig ud i store gør-det-selv installationer. Makeupboksene kan stå på vasken eller gemmes væk i skuffer og skabe, men holder stadig styr på sagerne. Tøjstativet stilles og påføres bøjler. Og sådan er det generelt med de mange smarte løsninger. Er Nomess ikke lige løsningen for dig så kan du læse om flere smarte opbevaringsmuligheder her.

Find en løsning der passer dig

Alle er forskellige. Nogle trives med småroderiet og finder det måske endda hjemligt. Andre får grå hår af, at nøgler, punge, regninger, klude, osv. dækker alle overflader i hjemmet. Det kan dog være svært at overskue, hvor tingene ellers skal placeres, da de skal bruges igen lige om lidt.

Den nemme løsning

I bund og grund kan det være nok med en æske eller en kasse, hvor alt det, der ikke har en fast plads, kan blive lagt i. På den måde kan kassen gemmes af vejen i et skab eller på en hylde, og der ser hurtigt ryddeligt og pænt ud.

Alternativt kan de gennemsigtige Clear Boxes fra Nomess bruges i skuffer og skabe rundt om i huset. Det gennemsigtige design gør det let at finde dét, du leder efter, og de forskellige størrelser og udformninger gør, at du altid kan finde en boks, der passer til lige dét, du skal bruge den til. Det kan f.eks. være:

  • Nøgler i entreen
  • Makeup på badeværelset
  • Sutter på børneværelset
  • Knapper og nåle i hobbyværelset
  • Tegnestifter og clips på kontoret
  • Briller i soveværelset
  • Sko i garderoben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.