Find det perfekte sengebord til dit soveværelse

sengebord

Et sengebord er et essentielt møbel at have i soveværelset, da man kan være sikker på at benytte det hver dag. Derfor er det også vigtigt at finde det helt rette sengebord, som passer til dit værelse, og som du synes er pænt.
Der findes heldigvis mange forskellige typer og stilarter af sengeborde, hvori prisklassen hermed også varierer. Læs mere her om nogle af de forskellige typer sengeborde, du kan finde.

Det praktiske sengebord

Hvis du gerne vil have et sengebord, hvis primære funktion er praktisk, kan du eventuelt købe et klassisk lille sengebord med skuffer i. Det er et klassisk design, og du får samtidig foræret en smule ekstra opbevaringsplads. I skufferne kan du have ting som din oplader, briller, din blodsukkermåler, din bog og andre småting, man kan have brug for at have i nærheden, når man ligger i sin seng.
Der findes mange forskellige muligheder, hvis du ønsker sådan et klassisk natbord med skuffer til. Hvis du ikke går for meget op i designet, kan du sikkert finde nogle billige sengeborde i denne stil. Alt efter din ønskede prisklasse, kan du finde et praktisk sengebord, der passer til dig.

Denne artikel er lavet i samarbejde med rullepølsepresser.dk – Lav din egen røllepølse med en rullepølsepresser.

Designer-sengebordet

Hvis du går meget op i design og indretning, kan det være, at du skal købe et designer-sengebord. Disse kan måske være mere specielle i designet, men kan også have en større wow-effekt. Mærker som HAY laver ofte nogle fine sengeborde i et flot og alternativt design.
Man skal selvfølgelig huske at tænke over, hvordan sengebordet passer ind med resten af møblerne på værelset. Hvis det er et sengebord, der trækker meget opmærksomhed, skal de andre møbler på værelset måske være mere neutrale, f.eks. et hvidt sminkebord i stedet for et lyserødt. Hvis du ønsker et designer-sengebord, vil det oftest ligge i den lidt høje prisklasse. Du skal derfor se det som lidt af en investering, hvis du vælger at købe et designer-sengebord. Det kan dog betale sig, hvis det er det, der skal til for at give dit soveværelse prikken over i’et.

Det rustikke sengebord

En anderledes og billig måde at anskaffe sig et sengebord kan være ved brug af gamle ølkasser. Der er mange, som bruger disse gamle trækasser til opbevaring og andet nu til dags.
De har et fint rustikt udseende og har en vis charme over sig. Du kan sikkert finde nogle af disse kasser i forskellige genbrugsbutikker. Prisen kan variere lidt alt efter kassens stand, men dette sengebord ligger klart i den billige ende. Det er også en smart løsning, idet at du både kan bruge det som sengebord og opbevaring på samme tid. Du kan samtidig selv vælge, om du vil hænge kassen op på væggen (perfekt hvis man har en højseng) ved siden af sengen. Alternativt kan du bare stille den på gulvet, og så har du faktisk et fint og rustikt sengebord. Der findes uendelig mange muligheder indenfor sengeborde, og du skal derfor blot finde ud af, hvad der passer bedst ind i dit hjem.
At finde det helt rette sengebord er nemlig en god investering i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.