Få et moderne badeværelse

bathroom

Moden skifter som bekendt, og det kan være svært at holde sig opdateret på, hvad der er in. Hvis du ønsker at renovere dit badeværelse og få et nyt og moderne badeværelse, så læs med her og lad dig inspirere af nogle af sæsonens helt store trends.

Bland forskellige materialer

Træ har længe været populært til badeværelser, fordi de giver noget varme og glød til de ofte kølige badeværelsesmøbler. Det at mikse træ med mere hårde og kolde materialer som beton og fliser er stadig yderst moderne i indretningen af badeværelser. Træ er in i alle farver og sorter, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil. Lyst træ giver et meget skandinavisk look til dit badeværelse, hvilket er topmoderne. En anden stor trend inden for badeværelser er metrofliser. De populære fliser ses på spisesteder og caféer overalt i verden, og du kan nu få det fede storby-look ind i dit badeværelse. Med sine glaserede overflader giver metrofliser et råt look til dit badeværelse, og i kombination med træ får du et moderne udtryk på dit badeværelse. Vælg en bordplade i et materiale forskelligt fra dine øvrige materialer. Granit og marmor trender lige nu, mens en bordplade i træ er mere skandinavisk i stilen og mere tidløs.

Få farver ind

Det moderne badeværelse har længe været associeret med farven hvid, da det lyse og rene ved farven de sidste mange år har været yderst populær. Farven hvid er stadig meget moderne til badeværelser, men samtidig er det blevet en trend at bruge andre farver. Du kan skabe dynamik i din badeværelsesindretning ved at bruge kontraster i dit farvevalg. Mørke farver er in og giver et moderne udtryk til dit badeværelse. Du kan både vælge at farve én eller flere vægge, eller vælge dine klinker, skabe eller andre, store overflader i badeværelset i en mørk nuance.

Funktionalitet

Selvom du ønsker et lækkert og moderne badeværelse, og dette måske er dit primære fokus, så må du endelig ikke glemme funktionaliteten. Et badeværelse er et vigtigt rum, hvor du og din familie bruger meget tid i løbet af hverdagen. Sørg derfor for, at dit badeværelse har de funktioner, som I har brug for. Det kan være, at I har brug for meget skabsplads til opbevaring af håndklæder og andet. Det kan også være rart at have to vaske, så flere kan gøre sig klar samtidigt. Er det småt med plads, er dette måske ikke din prioritet. Uanset din behov skal du gøre dig tanker om dette inden, så dit badeværelse bliver så funktionelt som muligt.

Eksklusivitet

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse, og har du sans for luksus, så bør du måske skæve til hotellerne. Hotellerne formår at give os en følelse af luksus på badeværelset, og det er denne følelse, du gerne skal have ind i dit eget badeværelse. En måde, hvorpå du kan få denne eksklusivitet ind i dit badeværelse, er med tidens helt store trend, messing. Alle de forskellige armaturer til badeværelset findes nu i dette flotte materiale, og hvis du ønsker et luksuriøst og moderne badeværelse, så skal du have fingrene i disse. Den varme messing-farve er en god kontrast til de rå materialer, og den giver det sidste touch til dit flotte, nye badeværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.