Digitaliser din bolig med smarte gadgets

6 måneder siden |  0 comments  |  Bolig

Vores verden bliver konstant mere og mere digital. Hvis der er god mulighed for det, tøver virksomheder verden over ikke ét sekund med at digitalisere et produkt. Dette er især tilfældet, når man snakker om produkter til boliger. Der findes mange produkter på markedet, som du højst sandsynlig aldrig har hørt om før, men som i den grad sætter en ny standard for boliger. Nedenstående vil vi gennemgå en række forskellige produkter til boligen, som potentielt kan ændre på, hvordan vi ser på vores hjem.

Mange blogs og magasiner er meget optaget af nye trends i boligen som disse. Hvis du derfor ønsker at læse mere om det, kan du med fordel besøge bedre-bolig.dk.


Ovn styret af Wifi
Ved at læse overskriften kan du måske allerede regne ud, hvordan dette fungerer. Det er lige præcis sådan et produkt, der gør, at man kan reducere antallet af gange, hvor det er nødvendigt at rejse sig fra sofaen. Med en Wfi-styret ovn vil du nemlig have muligheden for at indstille temperatur og tilberedningstid udelukkende ved hjælp af din smartphone.

For at det ikke skal være løgn, så er dette muligt at gøre selvom man ikke befinder sig i hjemmet, hvis der altså er aktiv internetforbindelse og de rigtige indstillinger er slået til på den pågældende ovn. Dette betyder, at man på vej hjem fra arbejde kan tænde ovnen og dermed effektivisere madlavningsprocessen. En funktion, som kun kan være eftertragtet i de mange hjem med en travl hverdag, hvor begge forældre er i arbejde samtidig med, at der er børn, der skal værnes om.


Intelligente sikkerhedssystemer
Fremtidens sikkerhedssystemer er allerede på markedet og ses i mange forskellige varianter. Men de har én ting til fælles, hvilket er, at man igen her skal kunne styre sikkerheden i hjemmet ved hjælp af indstillinger på sin smartphone. Det er med disse sikkerhedssystemer muligt at låse dørene, aktivere alarmer og meget mere.

Formålet med dette er at samle al sikkerhed, således at det kan kontrolleres fra én enhed. Det er på denne måde nemmere at holde styr på, om ens bolig er låst og sikret. Hvis man eksempelvis har højkvalitets sengetøj i sit soveværelse, a la det du kan finde her, som man gerne vil have låst inde, kan det altså gøres ved få klik på mobilen.


Varmestyring
Med intelligent varmestyring har man muligheden for at forbinde alle boligens termostater, således at de, ligesom sikkerhedssystemerne ovenstående, kan styres ved hjælp af din smartphone. Dette kan man altså spare en del penge ved, eftersom man kan slukke for varmen ligeså snart, man finder ud af, at der ikke er brug for at have den tændt. De enkelte termostater kan også styres separat fra hinanden, så man så nemt som ingenting kan fordele varmen, som man selv ønsker det.

Som det måske er til at tyde, så er fokus ved mange af disse nye produkter at koge mange af de funktioner som normalt kun styres fysisk, ned til at kunne blive kontrolleret på sin smartphone. Så meget som en smartphone i dag fylder i den almene borgers liv, er dette ikke til at undre sig over. Det er derfor meget sandsynligt, at fremtidens bolig nærmest kan styres udelukkende ved hjælp af smartphonen.

Dette begrænser sig ikke kun til, hvad der sker inde i boligen. Det er nemlig heller ikke helt utænkeligt at meget af havearbejdet i fremtiden vil kunne blive styret mobilt. For eksempel findes der allerede sprinklere, som styret fra mobilen. Herudover findes der også allerede græsslåmaskiner, der i dag kan slå græsset helt automatisk. Hvis man ønsker at læse mere om trends til haven, kan dette gøres på dinbaghave.dk.

Det er værd at bemærke, at disse intelligente gadgets stadig ligger i den dyre ende i prisklassen, hvorfor ovenstående ikke er særlig udbredt endnu. Dette skyldes eventuelt også, at disse gadgets langt fra er nødvendige, men blot er luksuriøse at have. Dog giver de et godt billede af, hvilken retning fremtidens bolig er på vej hen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Luft-til-luft-varmepumpe

Hvis du investerer i en luft-til-luft-varmepumpe af god kvalitet, så er du sikker på, at du foretager en investering, som hurtigt kan tjene sig selv hjem igen. Det gælder især for dig, der i dag opvarmer dit hus eller sommerhus med elvarme. Hvad er...

Read More...

Renovering af badeværelse: Dette er in lige nu

Der er mange ting, man skal overveje, når man planlægger at lave nyt badeværelse. Hvilken stil kan vi lide? Hvilke materialer kunne vi tænke os? Hvad har vi råd til? I forhold til prisen kan vi lige så godt være ærlige fra start: Badeværelset er et a...

Read More...

Guiden til et flot hjem i 2018

Tanken om at skabe et flot hjem er for mange nemmere at tænke sig til end at føre ud i livet. Mange går med ønsket om nye fliser, nye tæpper eller bare generel ny udsmykning i huset. Det handler om at finde den stil, som passer bedst til din smag, hv...

Read More...