Uret – Den unikke gave til ham eller hende

Engang var der ikke noget, som hed mobiltelefoner. Nej, det er svært at forestille sig. Vi er blevet så afhængige af vores elektroniske enheder, at vi knap nok kan forestille os, hvordan tingene bare var for 50år siden. Det er noget nær utroligt, at tingene er gået så stærkt. Fra at have et stort stander ud stående i stuen, eller have et lomme ur hængende i en kæde til, at man nu bare går rundt med en sær lille dims i lommen, er helt utroligt. Udviklingen er gået så stærkt, at vi ingen gang selv har været fuldstændigt bevidst om, hvor stærkt det er gået. Som mennesker har vi det med at rykkere hurtigere frem, end vi egentlig er klarover om vores ben kan bære. Derfor ser vi også mange som har store problemer med deres forbrug af elektroniske enheder, vi har simpelthen ikke fundet et niveau, hvor vi bruger det helt fornuftigt. Vores mobiltelefon er som vores lille barn. Hvis vi glemmer den, eller den er blevet væk, så går vi helt i panik.

Det er der nu kommet en mindre modbevægelse imod. En af de måder, hvor på man kan prøve at slippe væk fra det, er ved at anskaffe sig et helt almindeligt og gammeldags armbånds ur. Hvis man vælger et med Nato rem, så kan man ovenikøbet få et som ser ekstra godt ud. Ure til herre er ikke bare ure, men de er også smykker. De udtrykker noget om den person som går rundt med det. Som mand skal uret helst udvise en vis form maskulinitet. Et ur er ikke bare en ting, som kan fortælle, hvad tid klokken viser, men det er også i sig selv et smykke.

Med et virkelig flot ur, kan man fortælle den historie om sig selv, som man gerne vil fortælle

Det fleste vil hurtig kunne se, at der er en stor forskel på, om man går med et sportsur eller et guldur. Det er to vidt forskellige ting de udstråler. Faktisk er den eneste lighed, at de begge to kan vise klokken. Ingen mennesker tager et guldur på udelukkende af praktiske årsager, og man ville absolut ikke tage det på, når man skal ud og løbe eksempelvis. Der er et sportsur meget mere passende. Nu om dage kan man sågar få ure som kan forbindes til ens telefon.

Med det rette ur kan man nemt se godt ud

Med bluetooth kan man i løbet af et øjeblik forbinde uret til sin telefon. Det er specielt praktisk, hvis man ofte løber. Det kan nemlig fortælle en, hvordan ens puls er, men det kan også hjælpe med at fortælle, hvor langt man har løbet. Derudover er det også en forlængelse af ens mobiltelefon, så man kan altså både læse beskeder og modtager opkald på det, så let som ingen ting. Der er altså mange muligheder inden for ure.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.