Derfor er et sminkebord nyttigt i hjemmet

pudder

Et sminkebord er ikke kun for sminkedukker, og selvom man ikke bruger meget (eller noget) sminke, kan det stadig være nyttigt at have i hjemmet. Det er rart at have ét sted, hvor man kan sidde i fred og fordragelighed og gøre sig klar. Tit er der ofte travlt på badeværelset, og det er ikke nemt at lægge make-up, mens man læner sig ind over en vask. Derfor er et sminkebord særligt nyttigt

En oplagt gave til den feminine kvinde

Hvis du er en kvinde, som elsker at lægge make-up, og derfor har meget af det, så er et sminkebord lige noget for dig. Med et bord som dette, kan du eksperimentere med make-up, og endda sidde ned mens du gør det. Det er selvfølgelig vigtigt, at du skaffer dig en god stol hertil. Mange vælger at bruge en behagelig skammel, da den kan skubbes ind under bordet. Når man lægger make-up, behøver man heller ikke at kunne læne sig tilbage, og derfor er ryglæn måske slet ikke nødvendigt.

Børn og mænd kan også være med

Et bord til sminke er ikke kun forbeholdt kvinder, det kan også bruges af børn og mænd. Til børn kan man ofte købe et legesminkebord, så børnene også kan være med. Der er særligt mange piger, som elsker at gøre sig selv og deres dukker, pæn i stand. For at børnene kan være med, er det også bedst at de har et bord i deres højde, da et voksent bord er alt for stort.

Selvom et sminkebord ikke lyder særlig maskulint, så kan mænd også godt bruge det. Det behøver jo ikke nødvendigvis kun være til sminke. Mænd kan også bruge tid på at gøre sig klar, og de har også produkter.

En dekorativ opbevaringsplads

Det vigtigste ved et sminkebord, er opbevaring. Som regel vil der være en skuffe, men det er ikke altid nok. Derfor kan du købe et skuffedarium, som kan give ekstra opbevaringsplads. Har du ikke nok produkter til at fylde alle skuffer, kan du også udnytte pladsen til andre ting. Har du til gengæld alt for mange produkter, kan du købe et glasskab ved siden af. Det vil give dig et nemt overblik over dine produkter, og samtidig spare dig for en masse støv. Støvfrie produkter er klart mere hygiejniske, og det er vigtigt, hvis du gerne vil have sund hud og hår.

Et oplagt gør-det-selv projekt

Et sminkebord kan som sagt bruges til mange ting. Hvis du gerne vil have et sminkebord derhjemme, kan du give dig i kast med at lave det selv. Det behøver ikke at være et svært projekt, og ved at lave det selv, kan du selv bestemme, hvordan det skal se ud. Du kan vælge at tage forbi genbrugsbutikker, og se om du kan istandsætte et brugt sminkebord. Men det er ikke så tit, at man støder på sminkeborde hos genbrugen. I stedet kan du vælge at købe et almindeligt bord, og efterfølgende tilsætte de nødvendige dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.