Derfor bør du have en autostol liggende i hjemmet

Lige såvel som det er vigtigt at hjemmet er beklædt med tapet og omhyggeligt istandsat med møbler, lige så vigtigt er er det, at hjemmet også bærer præg af en række mere praktiske tilkøb. Dette indebærer bl.a. en autostol, som skaber større sikkerhed for dit barn når du bevæger dig væk fra hjemmet og ud i trafikken. 

En autostol er blevet skabt med det formål at skabe større sikkerhed for børn i trafikken. Hver gang vi bevæger os ud af døren og fragter os fra a til b med bilen som køretøj, har vi vores børn med som medpassager, og udsætter derved også dem for en risiko. Det er derfor essentielt at have en autostol liggende i hjemmet i de tilfælde hvor netop denne situation hænder.  

Hvorfor en autostol? 

Småbørn er overordnet set mere udsatte i trafikken, da deres krop endnu ikke er færdigudviklet, og i tilfælde af en kollision derved vil opnå langt større og mere fatale skader. Alene af denne grund, har man derfor sat et lovkrav om, at børn under 135 cm skal placeres i en autostol hvis de sidder som medpassager i bilen.  

I dag findes der et stort udvalg af forskellige autostole, og det er således nemt at finde en som efterlever dine behov og krav. Inde på https://autostol.dk/partner/maxi-cosi-autostole/ kan du læse meget mere om den populære MAXI-COSI autostol, som er særligt velegnet til børn i vægtklassen 0-13 kg. 

Disse steder kan du opbevare din autostol 

Der er ingen tvivl om, at en autostol fylder en del, og en fordel er derfor også at gemme den lidt af vejen så den ikke bryder indretningen. Alligevel er det dog vigtigt at den er lettilgængelig, så man nemt kan gribe den med på farten. Har du derfor et skab i bryggerset eller et skab i gangen, kan man nemt gemme den af vejen der.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.