4 tips til din hjemmetræning

hjemmetræning

Mange mennesker vil gerne komme i bedre form. Det kan dog være lidt angstprovokerende at tage i fitness når så mange kan kigge på en. Nogle gange kan det virke som om man skal præstere noget over for de andre der også er der. Derfor er hjemmetræning blevet et kæmpe hit, specielt også efter 11. marts 2020 hvor man ikke længere kunne træne i fitness. Her er der 4 tips til hvordan man kan forbedre sin hjemmetræning.

3 tips til styrketræningsprogram

  • Brug et styrketræningsprogram med god variation.

Dette er en rigtig god idé da det er vigtigt at man laver forskellige øvelser i sit træningssæt. Det nytter ikke meget kun at træne en kropsdel. Man skal gerne træne alt op på samme tid. 

  • Hav en fast rutine for din hjemmetræning.

At have en fast rutine kan hjælpe en med at vide præcis hvad man skal. Dette kan skabe et større overblik inden man starter. Så skal man ikke tænke over hvad man skal inden man går i gang. Dette kan for mange godt være grunden til man slet ikke begynder i første omgang.

  • Hav udstyr der ikke fylder meget.

At have udstyr der ikke fylder meget, er rigtigt vigtigt hvis ikke man har så meget plads. Dette kan være alt fra yogamåtter til en pull op bar red.

Disse 3 tips er dem som vil få dig rigtigt godt i gang og sørge for det er meget nemt at fortsætte med at træne hjemmefra uden at gå død i det.

Tip nr. 4: Kosttilskud og proteinpulver

Dette sidste tip er det tip der kan gøre hele forskellen når man træner. Det er ikke noget med selve ens træning at gøre, men mere noget man skal gøre inden og/eller efter man har trænet. Supplér med de rette kosttilskud – for eksempel proteinpulver. Hvis man ikke gør dette så er træningen næsten ikke noget der kan ses på en.

Når man træner er det nemlig utroligt vigtigt at vide hvad man spiser. Når man spiser et godt proteinpulver, så er det med til at gøre sådan man får alle de vigtige ting der måske ikke er i et almindeligt måltid. Det er dog også super vigtigt at man spiser sundt og varieret herefter. En god idé er at spise noget meget let mad. At spise sådan ting som Kylling er rigtigt godt når man træner. Det fedt der er i det, bliver nemlig omdannet til muskler når man er færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.