4 tips til at bruge stenmel i indkørslen

stenmel

Overvejer du at lægge stemmel ude i din indkørsel? I så fald er dette den perfekte artikel for dig. Læs med i denne artikel for at få fire tips til hvordan du kan benytte stenmel ude i din indkørsel. Denne artikel henvender sig især til boligejere, som ønsker at lave nogle flotte forandringer ude i indkørslen.

Benyt stenmel mellem fuger i fliser

Stenmel kan benyttes til forskellige formål, men en af de formål, det oftest bliver benyttet til, er til at fylde fuger mellem fliser ud. Hvis du har en del fliser ude i din indkørsel, kan det altså være en god ide at investere i lidt stenmel til at fylde disse fuger ud med.

Du kan få stenmel i flere forskellige farver og kan dermed vælge noget stenmel, som enten falder sammen med farverne af dine fliser eller som står i flot kontrast til dem.  

Skab en hyggelig sti

Stenmel kan også benyttes til at skabe små hyggelige stier med. Du kan enten anlægge denne sti fra fortovet til din hoveddør, hvilket giver et rigtig pænt udtryk til din bolig. Men du kan også vælge at anlægge en pæn lille sti om til din baghave fra din indkørsel.

Uanset hvad du vælger, så kan stenmel være en nem og billig måde at anlægge en sådan lille sti. Og en sti som denne kan give et hyggeligt skær til resten af din bolig.  

Benyt flere forskellige farver

Stenmel kan som sagt fås i mange forskellige farver og hvorfor bør du holde dig kun til en farve?

Du kan overveje at blande flere forskellige farver af stenmel med hinanden, så du dermed får nogle helt særlige udtryk. Det kan for eksempel være meget flot at skabe en stig af stenmel hvor farverne er en blanding af, for eksempel, sort og rød.

Benyt som underlag til granitskærver

Slutteligt kan stenmel også benyttes som underlag til granitskærver. Rigtig mange danskere vælger at lægge granitskærver ude i deres indkørsel og dette er også en meget flot ting at have ude foran sin bolig.

For at beskytte jorden under granitskærveren er der mange der vælger at benytte stenmel som underlag til selve granitskæveren.

Granitskærver kan ofte også gå hen og være en smule dyrere end stenmel. Og man kan altså ende med at spare en del penge, hvis man i stedet for at fylde hele indkørslen op med granitskærver, først dækker den til med stenmel. Dine gæster eller naboer vil aldrig opdage, at der lægger stenmel under din granitskræver.

Overvej at købe stenmel på nettet

Til sidst vil vi godt blot pointere, at det er en god ide at købe sit stenmel på nettet fremfor i en fysisk butik. Når du køber dit stenmel på nettet, kan du få det leveret direkte til døren og skal dermed ikke bruge tid og energi på at få det hentet hjem fra en fysisk butik.

Ofte er det også en del billigere at købe sit stenmel hjem fra nettet. Klik her for at se et overblik over de forskellige webshops, du kan købe stenmel fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.