4 ting alle hjem med børn bør have

Hjem til børn

Når man skal til at være forældre, er der en lang række ting man pludselig skal ud og anskaffe sig. Det kan være smart at lave en liste, så man sikrer sig at alt er indkøbt og står klart inden babyen kommer til verden og skal se sit nye hjem for første gange. 

  • For det første skal man have sig en barnevogn, så babyen har et sted at sove i udenfor og som man kan gå tur med.
  • En vugge er også en nødvendighed da de fleste små vil elske at blive vugget i søvn om aftenen, og alle ved at jo mere baby sover, jo gladere er mor og far – særligt om natten.
  • Mere praktisk, er et puslebord også ret nødvendigt. Helt små børn skal skiftes op til 12 gange i døgnet, det kræver derfor at ordentligt bord med en god højde og masser af plads og rummelighed.
  • Sidst, men ikke mindst er en fastvikle en rigtig god investering, Det er en stort stykke stof som du binder rundt om dig selv for bagefter at vikle barnet ind i det. Ikke alle kender viklen og dens mange positive egenskaber og det vil vi gennemgå nedenfor.

Viklen giver både babyen og dig masser af tryghed og nærhed og samtidig sparer det dine arme for tunge løft samt frigør dine hænder. Mange oplever at de får meget mere tid og når en hel del mere, fordi de nu kan lave mad eller rydde op mens babyen sover trygt og sikkert på maven.

Undersøgelser viser, at børn trives bedst resten af livet hvis de har haft meget nærkontakt med deres forældre i deres første leveår. Den nærhed kan en fast vikle i høj grad være med til at skabe.

Info om fastvikler

Fastvikler findes i forskellige størrelser og skal passe til både moderens og barnets længde og vægt. En vikle kan bruges fra nyfødt op til max 2 år, hvor langt de fleste børn er for tunge til at sidde i vikle og nok heller ikke kan sidde stille til det. Der findes mange forskellige typer, både funktions og designmæssigt. Se det store udvalg af fastvikler på Liams.dk

En vikle kan bindes både foran, bagved og på siden af kroppen, faktisk er det sundt at variere sin bærestilling. Man skal lære at binde viklen rigtigt, men når først teknikken er der, bliver din vikle med garanti uundværlig for både dig og din baby.  Som et alternativ til fastvikler findes bæreseler, men vikler er både mere trendy samt fylder og vejer mindre. Fastvikler fra Liams kan klikkes hjem online, en nem og hurtig måde at handle på når det meste af dagen går med at passe og pleje den lille ny. Desuden tilbydes der både gratis fragt, hurtig levering og hele 30 dages fuld returret.  Fordelen ved at handle på nettet er også, at man let kan danne sig et overblik både over pris og over det udvalg der findes på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.