4 sikre tips til indretningen af hjemmet

flotte plakater

Få inspiration til at indrettet dit hjem på en unik og personlig måde. Din stue bør være et rum, hvor du føler dig afslappet og godt tilpas. Lige som de andre rum i hjemmet, er det vigtigt at du skaber den stemning som er god og føles rigtig for dig. Stuen er højst sandsynlig det stedet, du bruger flest af dine vågne timer. Så selvfølgelig skal det være et rart og stemningsfuldt rum. Stuen er også det rum hvor der er størst mulighed for at indrette sig og prøve sig frem med små såvel som store løsninger til indretningen af hjemmet. Så kan du altid fører stilen videre til resten af hjemmet.

Væggene

Farvet vægge og mønstret tapet: Det at skifte den hvide vægfarve ud med mønstret tapet eller en mat blå farve, kan godt virke en smule skræmmende eller vovet. Det behøver det ikke at være. Ved at vælge et flot mønstret tapet, til den ene væg i stuen, vil det give liv og sjæl til din personlige indretning. Du kan også vælge at male rummet i en ens farve. Du giver rummet ny karakter og charme ved at vælge en flot mat farve, der passer til din stilart. På den måde får du et mere interessant og unikt hjem.

Plakater: Med plakater kan du på en billig og nem måde give din stue et personligt og stilet udseende. Plakaterne er nemlig en meget stor trend for tiden, når det kommer til indretningen af det moderne hjem, det er grundet det brede og flotte udvalg der findes af både grafiske, geometriske og real-life plakater der findes på markedet.

Her har du altså den store chance for at udforske plakat universet og finde netop den plakater der passer ind i din smag og indretning. Eksempelvis kan du få en verdenskort plakat i valgfri farver, der passer til lige den indretningsstil du søger.

Dekorationer

Hængeplanter: Det er blevet en stor trend at have en masse planter i hjemmet. Man skal lede længe efter at finde en dansk stue uden planter. Det ser ud til at planter, kaktusser, sukkulenter, blomster og hængeplanter er groet sig fast i de danske hjem. Planterne er kommet for at blive. Vi danskere har for alvor fået et godt forhold til hængeplanter. Det er med god grund. Hængeplanterne behøver ikke alverdens vand eller sol, så de kan hænge stort set alle steder i rummet. De er nemme at holde og passer flot ind i næsten alle indretnings stile.

Slanke møbler: Hvis du bor en smule småt, eller har en lille stue, bør du tænke i slanke møbler. Dette vil resultere i at rummet vil virke større og meget luftigt. Prøv fx at indrette den lille stue med en enkel og flot sofa-modul og nogle små runde borde i forskellige størrelser og højder. Du kan også bruge vægge i stuen til opbevaring, så får du meget mere plads i det lille hjem. På den måde har du plads til mere i de små rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.