4 gaveideer til teenagedatteren

holalinse negle

Går du og mangler inspiration til den næste gaveide, så finder du det med garanti her. Det kan godt blive en anelse for udfordrende at skulle finde en gave til teenagedatteren. Især hvis det også skal være en gave, som hun bliver glad for. Det er oftest lettere at finde gaver til piger, end til drenge, dog betyder det ikke at det er en nem opgave. Det behøver dog ikke at være en byrde, at skulle finde en god gave til teenagepigen. Læs endelig videre her og få inspiration til den næste gave.

Dekorative gaver

Smykker

En rigtig god gaveide til teenagepigen er smykker. Stort set alle piger elsker smykker og smukke vedhæng. Smykker vil nok aldrig gå hen og blive en dårlig gave til en pige, uanset om hun er ung eller ældre.

Det gode ved smykker er at der findes et helt univers af forskellige varianter. Der er alt fra halskæder, armbånd og ure til ringe og øreringe. På denne måde kan du let finde et smykker som passer til din teenagedatters stil og personlighed. Hvad enten hun er til gulv, sølv, rosa guld eller perler, så findes der et perfekt smykke til hende.

Indretnings ting til værelset

En anden god gaveide kunne være pynteting til pigeværelset. Giv teenagedatteren en gave som nemt kan bruges derhjemme på værelset og som hun let kan tage med sig når hun flytter hjemmefra.

En grafisk plakat til at give pigeværelset mere liv, vil med sikkerhed glæde hende. Bare find et print, som du mener at hun ville kunne lide.

Du kan også give hende en smykkeholder til at hænge på væggen. Så har hun altid styr på hvor hendes ynglings smykker befinder sig. Dette er en perfekt gave til teenageren, som er lidt af et rodehoved. Smykkeholderen er ikke blot praktisk, den er også dekorativ.

Skønheds gaver

Neglelak

En af de bedste gaver en pige kan få er neglelak. Mere eller mindre alle piger har på et tidspunkt eksperimenteret meget med neglelak. Det er ikke alle piger, som kan lide at gå med neglelak, men der er alligevel en stor del som gør. Så er din teenagedatter en neglelakelsker, vil denne gave garanteret blive mødt med glæde.

Prøv eksempelvis med Essie neglelak, her finder du mangle flotte farver, og sikkert også en som teenagedatteren ville kunne lide. Er hun derimod mere til skinnende farver, er china glaze neglelak nok mere noget for hende. 

Makeup

Er teenagedatteren begyndt på brug af makeup, så er netop makeup et meget oplagt valg til gaveideen. For at kunne lægge en smuk makeup, kræver det meget erfaring, og hvordan kan teenageren få erfaringen, uden at have en masse makeup at eksperimentere med. Der findes et hav af makeup i alverdens mærker og prisklasser. Makeup som gaveide behøver ikke at være en dyr fornøjelse. Der findes gode og billige gaveæsker, som indeholder lidt af hvert, som hun kan sminke sig med. Går teenageren derimod op i kvalitet, kan det godt gå hen og blive en smule dyre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.