3 tips til en behagelig flyvetur

Vil du gerne være sikker på at få dig en behagelig flyvetur, når du skal ud at rejse, kommer der her et par gode råd til dig.

Læs også om eksotiske strande på Sri Lanka her.

Husk nakkestøtte og sovemaske

For det første er det en rigtig god idé at huske en god nakkestøtte og en solid sovemaske. En nakkestøtte kan du som regel finde i en oppustelig version, så den er nem at have med ombord, hvis du ikke har så meget plads i din håndbagage.

Og så kan det være godt med sovemasken, hvis du gerne vil sove undervejs på din tur. Det er nogle gange nemmere, hvis du har mulighed for at lukke af for lyset udefra. Og at sove på flyet er den hurtigste måde at få den overstået på.

Læs om monsun sæsonerne på Sri Lanka her.

Vælg de bedste pladser med masser af plads til benene

Dernæst kan det også være en rigtig god idé at bruge tid og lidt ekstra penge på at vælge de bedste pladser på flyet. Her kan det fx være en god idé at vælge et sæde med lidt ekstra plads til benene, så du har mulighed for at strække dem undervejs.

Der er bare nogle sæder på et fly, hvor du sidder markant bedre end andre. Derfor er det godt at vælge din plads hjemmefra, så du selv har mulighed for at vælge, hvor du kommer til at sidde.

Tag underholdning med til flyveturen

Sidst, men ikke mindst, kan det også være klogt at tage noget underholdning med på din tur. På den måde har du noget at give dig til undervejs, og tiden kommer til at flyve afsted, hvis du bare lige skal se en film eller to, og så er du fremme, alt afhængig hvor lang en flyvetur du har foran dig.

Så hent et par film eller nogle afsnit af en serie ned på din mobil eller tablet, og husk at tage et par gode høretelefoner med ombord på flyet, så du kan få tiden til at gå på den måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.