3 Ting Ethvert Hjem Bør Have

plakat

1 år siden |  0 comments  |  Bolig

Foråret er snart over os, og med foråret kommer også en god omgang forårsinspiration. Derfor har vi lavet en lille liste med 3 ting som ethvert hjem bør have:

1 - Et nøglebræt


Der er mange der bare ligger deres nøgler det første det bedste sted, men det er en uskik. Med et nøglebræt kan du hænge dine nøgler op når du kommer hjem - så ved du altid hvor de er, og samtidig ser det pænt ud.


2 - Rene vinduer


Specielt nu her hvor forårssolen snart begynder at skinne ind kan man virkelig se vinterens skidt og snavs på ruden. Så fat dine rengøringsmidler og kom i gang med at pudse vinduerne - jo før jo bedre.

Er du ikke helt sikker på hvordan du gør det bedst kan du se denne video:


3 - Noget på væggene


Et hjem uden noget på væggene bliver hurtigt kedeligt og tomt og trist at se på - så sørg for at der kommer noget op at hænge. Jo før jo bedre. Det kan være børnetegninger, wallstickers, plakater eller malerier.

Hvad det helt konkret skal være afhænger af hvordan du indretter dig og hvad du godt kan lide, men bare sørg for at der kommer noget op så ikke hjemmet bliver alt for kedeligt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Overfladebehandling med pulverlakering er en sikker løsning når du skal have lakeret aluminium eller stål

Vådlakering, maling, sandblæsning og meget meget mere. Mulighederne for overfladebehandling af stål- og aluminiumsemner er mange og det kan være svært at vurdere hvilken overfladebehandling der er bedst. Én af de nyere børn i overfladebehandlingsklas...

Read More...

Sådan udgår du rotter i dit hjem

Rotter er der ingen, der ønsker i deres hjem. De ubudne gæster kan ikke blot gøre stor skade på dit hjem, men derudover også bære farlige sygdomme med sig. Derfor er det selvfølgelig helt essentielt at du får bugt på disse ubudne gæster – så snart de...

Read More...

Gode råd til renovering

Drømmer du om at renovere dit hjem? Så er der er par råd til, hvordan du får det bedste resultat. Lav et ordentligt forarbejde Inden du begynder at nedrive vægge og male væggene i nye farver, så sørg for at få dannet et ordentligt overblik inden...

Read More...