3 Ting Ethvert Hjem Bør Have

plakat

1 år siden |  0 comments  |  Bolig

Foråret er snart over os, og med foråret kommer også en god omgang forårsinspiration. Derfor har vi lavet en lille liste med 3 ting som ethvert hjem bør have:

1 - Et nøglebræt


Der er mange der bare ligger deres nøgler det første det bedste sted, men det er en uskik. Med et nøglebræt kan du hænge dine nøgler op når du kommer hjem - så ved du altid hvor de er, og samtidig ser det pænt ud.


2 - Rene vinduer


Specielt nu her hvor forårssolen snart begynder at skinne ind kan man virkelig se vinterens skidt og snavs på ruden. Så fat dine rengøringsmidler og kom i gang med at pudse vinduerne - jo før jo bedre.

Er du ikke helt sikker på hvordan du gør det bedst kan du se denne video:


3 - Noget på væggene


Et hjem uden noget på væggene bliver hurtigt kedeligt og tomt og trist at se på - så sørg for at der kommer noget op at hænge. Jo før jo bedre. Det kan være børnetegninger, wallstickers, plakater eller malerier.

Hvad det helt konkret skal være afhænger af hvordan du indretter dig og hvad du godt kan lide, men bare sørg for at der kommer noget op så ikke hjemmet bliver alt for kedeligt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hold fokus på dine interesser, når du skal indrette din bolig

Der er mange ting, du skal holde fokus på, når du skal indrette dit hjem. Én af de vigtigste ting at holde fokus på er, at du indretter dig på en sådan vis, at det støtter op om dine interesser, så du kan skabe de rette rammer, der tillader dig at du...

Read More...

Gode råd til at sikre dit hjem mod ubudne gæster

Der er få ting, der er værre end indbrud. Indbrud er nemlig grænseoverskridende og ubehageligt på mange forskellige måder. For det første, så er der jo den materielle skade, som er rigtig besværlig. Man kan opleve ødelagte vinduer og døre, inventar s...

Read More...

4 gode råd til flytning efter dødsfald

Før eller senere mærker alle mennesker dødens indflydelse på livet, og for nogle kommer den meget tæt på. Det er hårdt og smertefuldt at miste en person man holder af og i visse tilfælde er det ikke kun hjertet, men også økonomien der rammes hård...

Read More...